Spring naar hoofd-inhoud

Lions Tourrally terugkerend succesnummer

Sinds 2010 organiseert Lionsclub Surhuisterveen de Leijen met veel enthousiasme een tweedaagse rally. Wat begon met eeneenvoudige start is uitgegroeid tot een evenement dat veel rally rijders aantrekt. In 2016 verschenen er maar liefst meer dan 30 equipes aan de start. In de afgelopen jaren is de opbrengst dat gedoneerd wordt aan het
goede doel gegroeid van € 2.500,-- naar € 10.000,-- in 2017.

Wat succesvol is moet je behouden! Ook in 2018 was er weer een 2-daagse tourrally. Onze (lions) huisfotograaf Anthony Scales zorgt ervoor dat door zijn bijdrage als fotograaf iedere deelnemer terug kan kijken op een geslaagd weekend. 

Lions Surhuisterveen Tour Rally

Lions Tour Rally 2018

De opbrengst wordt dit jaar gedoneerd aan 3 lokale goede doelen:
€ 2,500 aan Stichting Feanster Moune
€ 2,500, aan Stichting Hertenkamp Surhuisterveen
€ 2,500, aan Alzheimer Café

Alzheimer Café.

In Surhuisterveen zijn er plannen voor een Alzheimer Café. Een Alzheimer Café is een ontmoetingsplek met maandelijkse bijeenkomsten voor iedereen met vragen over dementie.

Lions Tourrally 2018 dag 1 foto gallerij

Lions Tourrally 2017 dag 2 foto gallerij

Tourrally 2017

In 2017 werd de gehele opbrengst gedoneerd aan de Stichting Faridpur.

Stichting Faridpur

Stichting Faridpur helpt gehandicapten en weeskinderen een toekomst op te bouwen door corrigerende chirurgie, huisvesting en scholing.

Lions Tourrally 2017 dag 1 foto gallerij

Lions Tourrally 2017 dag 2 foto gallerij

Tourrally 2016

11 en 12 juni is voor het 6e opeenvolgende jaar de Lions Tour Rally gereden. De gehele opbrengst wordt dit jaar gedoneerd aan de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag.

Er reden meer dan 30 equipes mee. De start was in Surhuisterveen en via een prachtige route door Drenthe en Overijsel eindigde de eerste dag op de Veluwe in Vierhouten. De tweede dag voerde de deelnemers langs een net zo schitterende route weer terug naar Friesland waar alle auto’s rond half vijf ’s middags weer veilig zijn aangekomen in Eernewoude. Het was een prachtig weekend met fantastisch weer.

Hoofdsponsor van deze editie van de rally was Guapa Media. Het resultaat van de opbrengst van de Rally was boven verwachting. We konden Marc Stallinga van de Ronald McDonald Hoeve een cheque overhandigen van € 10.000,-- euro.

Lions Tourrally 2016 dag 1 foto gallerij
Lions Tourrally 2016 dag 2 foto gallerij

2015

Op 6 en 7 juni organiseerde Lionsclub Surhuisterveen-de Leijen voor de 5e maal haar Lions Tourrally met als hoofdsponsor Gjald. In de afgelopen 5 jaar is deze 2 daagse rally uitgegroeid tot een volwassen evenement welke door de deelnemers bijzonder positief wordt ervaren. Met een deelname van 31 equipes ging de 2-daagse rit door de kop van Groningen, Drenthe en Friesland met als finish Beetsterzwaag, de Ronald MacDonald hoeve. Hier werd, met dank aan alle sponsoren, door de commissie voorzitter Henk Veenstra een cheque overhandigd van € 5.000.

Lions Tourrally 2015 dag 1 foto gallerij
Lions Tourrally 2015 dag 2 foto gallerij

2014

Lionsclub Surhuisterveen – de Leijen zet zich in voor het Nationaal ouderen fonds. Op 21 en 22 juni organiseerde de Lionsclub Surhuisterveen - de Leijen voor de 4e keer, de Gjald Lions tourrally. Met dit jaar een record aantal deelnemers van 35 equipes kon de organisatie na twee dagen rijden terug zien op een fantastisch geslaagd evenement welke werd verreden in Noord-Holland en Friesland. Dit jaar steunde de Lions het Nationaal Ouderenfonds. Met de bijdrage van deze rally wordt lokaal steun aan het fonds gegeven om ouderen te kunnen blijven helpen. De gehele opbrengst van de rally werd middels een cheque van € 3000,=, het bedrag wat mede dankzij de diverse sponsoren bijeengebracht is, aan het slot van de rally aan de ambassadeur van het Nationaal ouderenfonds, Dhr. Oldenkamp, overhandigd. Het bedrag is in Surhuisterveen en omstreken gebruikt voor activiteiten voor ouderen waarbij leden van de Lionsclub Surhuisterveen - de Leijen ondersteuning aan hebben gegeven.

Lions Tourrally 2014 foto gallerij

2013

Some text please about the 2013 rally highlights, the main sponsor and the organisation receiving the donation. Link to gallerij >>